Oude Postweg 120 Hengelo (Ov.)
Maandag-Zaterdag: 09:00 - 17:00

Wij zijn VITICULT v.o.f.

Wij zijn een kleinschalige importeur van (H)eerlijke wijnen en speciaalbieren. Vanuit onze vestiging in Hengelo (Ov.) voorzien wij Horeca en de gespecialiseerde vakhandel van authentieke producten.

(H)eerlijke ambachtelijke en veelal duurzame producten voor een betaalbare prijs. Aangevuld met service en korte lijnen. Dat is in een notendop waar wij voor staan.

Ons dranken assortiment breidt zich gestaag uit. De Horeca voorzien wij in een brede range wijnen en een ruim assortiment van ambachtelijk gebrouwen speciaalbieren in fles of fust. Ook voor Pilsner fustbier kunt u bij ons terecht !

Particulieren bedienen wij met een separaat programma via onze Webshops.Get in Touch

2010
Oprichting van VITICULT v.o.f.
Als V.o.f. start van onze import en wijnhandel activiteiten voor de Twentse HoReCa met Italiaanse en Zuid-Franse wijnen.

2012
Opening wijnwinkel Noorker Wijndomein
Opening wijnwinkel aan de Oude Postweg 101. Particuliere leveringen krijgen grote invloed door winkel en ingebruikname van onze Webshops.

2019
Focus op HoReCa
2019 sluiting van de wijnwinkel aan de Oude Postweg 101. Focus op onze Webshops en Twentse HoReCa leveringen.

Onze hulptroepen

René Reef

René Reef

Eigenaar / Vennoot

René verzorgt de dagelijkse leiding met als hoofdtaken: Inkoop, Verkoop, Administratie, Planning en Transport. René behoort tot het 'Proefpanel'. Het Proefpanel bepaald de inkoop van wijnen en speciaalbieren.

Miriam Reef-Wienk

Miriam Reef-Wienk

Back-Office / Vennoot

Miriam is super handig, heeft oog voor detail en is creatief. Ze realiseert Relatiegeschenken, Inkoop, Particuliere verkoop en Transport. Miriam behoort tot het 'Proefpanel'.

Emma Reef

Emma Reef

Creative

Emma is Grafisch vormgever en ondersteunt u graag in content van Socials, ontwerp van Logo's, bedrijfsuitingen, drankenlijsten en nog veel meer! Emma verleend haar diensten met haar eigen bedrijf REEFOLUTION. Bekijk haar website www.reefolution.online

Marre Reef

Marre Reef

Logistiek

Marre is naast haar studie Parttime medewerkster in de HoReCa. Hierdoor bekend met de Ins- en Outs in de de HoReCa. Marre ondersteund in het logistieke proces.

Sanne Reef

Sanne Reef

Logistieke ondersteuning

Sanne ondersteunt het logistieke proces.

Wij zijn altijd op zoek naar goede partners

Denk je een meerwaarde te kunnen zijn voor leuke projectmatige samenwerking?

 

Neem dan contact met ons op als je actief bent op het gebied van:

 Duurzaam geproduceerde producten
 Catering met een lokaal karakter
 Dranken in een Niche markt
 Brouwer van lokaal speciaalbier
 Evenementen

HIER MEER INFO!

Onze producenten

Wij leveren al jaren de (H)eerlijkste wijnen en speciaalbieren aan de Twentse HoReCa en gerelateerde bedrijven. Onze producten hebben zich dan over de vele jaren bewezen. Naast duurzaam geproduceerde producten leveren wij ook in beperkte mate conventioneel geproduceerde producten.